Wyszukaj według kategorii
PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100g
Parmigiano Reggiano, nazywany także “Królem serów”, to niezrównane arcydzieło kulinarnego świata. Jego charakterystyczna tekstura i intensywny smak czynią go niekwestionowanym liderem wśród serów dojrzewających.
Za każdym kawałkiem kryje się historia tradycji i pasji, ponieważ Parmigiano Reggiano jest produkowany zgodnie z 900-letnią recepturą w określonych regionach Włoch. Jego niepowtarzalny smak rozwija się pod wpływem lat dojrzewania, co nadaje mu wyjątkową głębię i złożoność.
SER MANCHEGO (porcja)
SER CHEDDAR MATURE WHITE IRISH FARMERS (plastry)
SER IGOR DOLCETTO Gorgonzola & Mascarpone
SER MANCHEGO (1/2 kręgu)
SER SNOWDONIA CHEDDAR BEECHWOOD
SER WYKE CHEDDAR MILD
SER GOUDA “FRICO” (krąg 4,5kg)
SER MIMOLETTE “FRICO” (kula)
SER BEEMSTER X-O krąg
SER MANCHEGO (krąg)