Wyszukaj według kategorii
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 200 g
Przydatność do spożycia: 80
Ilość w opakowaniu: 20
Oryginalny włoski ser twardy wytwarzany od wieków zgodnie z tradycyjną recepturą w rejonach: Parmy, Reggio Emilia, Bolonii, Modeny i Mantui. Proces produkcji sera jest ściśle nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell´Emilia. Ser twardy Parmigiano Reggiano otrzymywany jest z surowego mleka krowiego. Dojrzewa minimum 12 miesięcy, posiada pełny i wyrazisty smak. Polecany do konsumpcji w postaci tartej.
SER SNOWDONIA CHEDDAR BLACK BOMBER
SER BEEMSTER MEDIUM (krąg)
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (porcja)
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
SER EMMENTALER ERMITAGE (blok)
SER MIMOLETTE (blok)
QUESO DE OVEJA
SER KOZI Z ZIOŁAMI
SER CHEDDAR IVY’S VINTAGE
SER CHEVRETTE “FRICO” (krąg)