Wyszukaj według kategorii
SER włoski świeżo tarty
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 37
Ilość w opakowaniu: 25
Mix włoskich serów twardych, tartych. Okres dojrzewania: 12-15 miesięcy. Charakteryzuje się wyrazistym zdecydowanym smakiem. Jest doskonałym dodatkiem do wszelkiego rodzaju dań zapiekanych, spaghetti, zup. Można używać jako dodatek do sałatek. Wyprodukowano z surowego mleka.
Pecorino Pistacchiotto
GRANA PADANO krąg 1/8
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
SER PEPERONCINO Z CHILII
SER PARMIGIANO REGGIANO 60 g (tarty)
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
Pecorino di Tartufo
SER MICHELANGELO PECORINO ROMANO (porcja)
SER MASCARPONE E´PIU
SER MASCARPONE E´PIU