Wyszukaj według kategorii
SER włoski świeżo tarty
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 37
Ilość w opakowaniu: 25
Mix włoskich serów twardych, tartych. Okres dojrzewania: 12-15 miesięcy. Charakteryzuje się wyrazistym zdecydowanym smakiem. Jest doskonałym dodatkiem do wszelkiego rodzaju dań zapiekanych, spaghetti, zup. Można używać jako dodatek do sałatek. Wyprodukowano z surowego mleka.
SER GORGONZOLA DOLCE GRAN RISERVA LEONARDI (krąg)
SER MICHELANGELO MOZZARELLA DI BUFALA (w solance)
SER PROVOLONE DOLCE (porcja)
Pecorino Pepe Nero
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER MICHELANGELO BURRATA
SER PEPERONCINO OWCZY blok
SER GRANA PADANO (tarty)
SER GRANA PADANO (krąg 1/32)
SER GORGONZOLA DOLCE