Wyszukaj według kategorii
Czy Hiszpania to kraina mlekiem płynąca? Z pewnością! Regularnie sprowadzamy stamtąd sery sporządzone z delikatnego mleka owiec i kóz. Bogaty wybór oferowanych przez nas serów z Hiszpanii zachęca do spróbowania czegoś nowego i nieoczywistego.
Sery hiszpańskie pleśniowe
Znakomite roladki pleśniowe z mleka owczego i koziego polecają się na deski z serami! Pod aksamitnym nalotem z białej, zamszowej skórki kryje się delikatne wnętrze o śmietankowym smaku. Idealne jako samodzielna przekąska, ale również świetnie nadają się do eksperymentów w kuchni. Dostępne w gramaturze od 100g do 1kg.
Hiszpańskie sery dojrzewające
Są to sery hiszpańskie owcze, twarde, o bardziej zdecydowanym smaku. Idealnie podkreślą smak wina i wzbogacą sałatki. Świetnie komponują się również ze świeżym pieczywem. Produkty marki Manchego dostępne są w kręgach i mniejszych kawałkach.
Sery z mieszanki mleka krowiego, owczego i koziego
Sery Iberico łączą w sobie najlepsze cechy mleka krowiego, owczego i koziego. Cechuje je jasnożółty kolor i delikatny aromat. Świetne na kanapki, pięknie się topią, można je więc zastosować w różnorodnych przepisach. Dostępne w gramaturze od 200g do 3kg.









SER WENSYLEYDALE Z MANGO I IMBIREM
VEGANATION SMOKED GOUDA SLICES
SER BLEU D’AUVERGNE (1/2 kręgu)
MIMOLETTE CHEESE (serving)
DOLCE PARADISO Gorgonzola & Mascarpone
BALKAN CHEESE made from cow milk.
SER HALLUMI NA GRILLA Alambra (plastry na burgera)
CHEESE LE ROUSSOT (portion)
SER FOURME D´AMBERT (walec)
WENSLEYDALE BLUEBERRY CHEESE (serving)