Wyszukaj według kategorii
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: owcze surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 64
Ilość w opakowaniu: 12
Jeden z najstarszych francuskich serów wytwarzanych wyłącznie z mleka owiec rasy Lacaune, które pasą się na olbrzymim płaskowyżu w Aveyron. Smak jest złożony, kremowy i miękki dzięki procesowi dojrzewania, który jest obecnie wytwarzany w tych samych naturalnych jaskiniach wioski przez co najmniej 4 miesiące. “Roquefort Papillon” to najbardziej znany Roquefort o pełnym aromacie, który charakteryzuje się dużą intensywnością penicillium roqueforti.
SER KROWIO-OWCZY VACHE & BREBIS PELOTARI
SER BLEU D’AUVERGNE (1/2 kręgu)
SER DORBLU (blok)
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA NATULARNA (blister)
SER MONTAGNOLO (tort)
Deska serów francuskich (3 rodzaje)
SER DORBLU (1/2 kręgu)
SER CAMBOZOLA Z CZOSNKIEM (tort)
SER LE ROUSSOT (porcja)
SER CAMEMBERT ROYAL (porcja)