Wyszukaj według kategorii
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: owcze surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 64
Ilość w opakowaniu: 12
Jeden z najstarszych francuskich serów wytwarzanych wyłącznie z mleka owiec rasy Lacaune, które pasą się na olbrzymim płaskowyżu w Aveyron. Smak jest złożony, kremowy i miękki dzięki procesowi dojrzewania, który jest obecnie wytwarzany w tych samych naturalnych jaskiniach wioski przez co najmniej 4 miesiące. “Roquefort Papillon” to najbardziej znany Roquefort o pełnym aromacie, który charakteryzuje się dużą intensywnością penicillium roqueforti.
SER CANTOREL GEANT
SER IGOR DOLCETTO Gorgonzola & Mascarpone
SER ROUCOULONS (porcja)
SER DANISH BLUE CHEESE (porcja)
SER CANTOREL GEANT (tort)
SER GORGONZOLA DOLCE GRAN RISERVA LEONARDI (krąg)
SER OWCZY PUR BREBIS
SER DORBLU (blok)
SER CAMEMBERT ERIVAL (porcja)
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)