Wyszukaj według kategorii
PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100g
Parmigiano Reggiano, nazywany także “Królem serów”, to niezrównane arcydzieło kulinarnego świata. Jego charakterystyczna tekstura i intensywny smak czynią go niekwestionowanym liderem wśród serów dojrzewających.
Za każdym kawałkiem kryje się historia tradycji i pasji, ponieważ Parmigiano Reggiano jest produkowany zgodnie z 900-letnią recepturą w określonych regionach Włoch. Jego niepowtarzalny smak rozwija się pod wpływem lat dojrzewania, co nadaje mu wyjątkową głębię i złożoność.
SER GRUYERE SZWAJCARSKI (blok)
RICOTTA MICHELANGELO
SER KOZI QUESO DE CABRA krąg
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
OCCELLI AL BAROLO porcja
SER MAASDAM “FRICO” (1/4 kręgu)
SER BEEMSTER MEDIUM (krąg)
SER EMMENTALER SZWAJCARSKI (blok)
GRANA PADANO krąg 1/8